The Home Of The Belgian Beatbox Family Since 2002
The Home Of The Belgian Beatbox Family Since 2002

BK Beatbox 2023

BK Beatbox 2023

De top van de Belgische Beatbox: Maak je klaar voor het Grote Kampioenschap 2023!

Terwijl de herfstbladeren het einde van het jaar aankondigen, maakt de Belgische beatboxgemeenschap zich op voor een evenement dat net zo gretig wordt afgewacht als de eerste sneeuwvlokken van de winter. Het Belgisch Beatbox Kampioenschap 2023 is in aantocht en belooft een feest van ritme, rijm en beats te worden dat door het hart van Brussel zal resoneren.

Gepland voor zaterdag 9 december 2023, in het iconische VK Vaartkapoen, is dit kampioenschap meer dan alleen een wedstrijd – het is een viering van de kunst van beatboxen, een getuigenis van de vaardigheid en geest van de Belgische beatboxgemeenschap, en een weerspiegeling van België’s opmerkelijke nalatenschap op het wereldwijde beatboxpodium.

Het evenement start om 14:00 uur met de Eliminaties, een segment waar beatboxers strijden om een felbegeerde plek in de avond’s Battles & Showcases, beginnend om 17:00 uur. Het is een spel met hoge inzet waar alleen de crème de la crème doorgaat om hun kunde te tonen in de daaropvolgende battles.

Dit jaar is extra bijzonder omdat we genieten van een historische triomf. België’s eigen FootboxG werd gekroond tot Wereldkampioen Solo Beatbox, terwijl Yaswede de titel van Wereld Loopstation Beatbox Vice-Kampioen behaalde. Hun overwinningen hebben niet alleen eer aan het land gebracht, maar ook de vlammen van passie en inspiratie in de harten van aspirant-beatboxers landelijk aangewakkerd.

Voorverkoop tickets zijn beschikbaar voor €12, zodat je verzekerd bent van een plek te midden van de elektriserende energie die VK Vaartkapoen zal vullen. Als spontaniteit meer jouw stijl is, koop dan je tickets aan de deur voor €15. Geloof ons, dit is een kleine prijs voor een ervaring die in je geheugen gegrift zal staan.

Wat kun je verwachten? Adembenemende Optredens die je hart sneller zullen doen kloppen, Epische Battles die je op het puntje van je stoel houden, Spectaculaire Showcases die je zullen verbazen, en Publieksinteractie die je zal laten klappen, stampen en beatboxen!

Deelname staat open voor iedereen, met een oproep aan de beatboxers om zich te registreren en zich te houden aan de vastgestelde richtlijnen om eerlijk spel en een gelijk platform voor iedereen te garanderen.

Voor degenen die popelen om hun beatbox-briljantie te delen, dit is jouw moment om te stralen. Registreer hier. En voor de beatboxliefhebbers, dit is jouw kans om live de ritmische wonderen te aanschouwen die België op de wereldkaart van beatboxen hebben gezet.

Mis de kans niet om deel uit te maken van een historisch beatboxspektakel. Koop hier je tickets, nodig je vrienden uit en laten we van 9 december een dag om te onthouden maken.

Blijf op de hoogte op onze officiële pagina voor meer updates en verrassingen naarmate we dichter bij de dag komen waarop beats zullen heersen en ritmes oppermachtig zullen zijn.

Doe met ons mee om België’s triomf op het wereldtoneel te vieren bij het Belgisch Beatbox Kampioenschap 2023! #BelgiumBeatboxChamps

Spread the love and share this info
 
 
        
    

Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *